Hirdetés

kovacsoltvas.lap.hu / Nyugat-Dunántúl - kovácsoltvas

Nyugat-Dunántúl - kovácsoltvas

Vállalatunk alapítója Banga Imre. 1959-ben szerzett kovács szakmunkás bizonyítványt Mosonmagyaróváron. Azóta rendszeresen dolgozik kovácsként. A Pöröly 2001 Bt.-t 2001 tavaszán alapította. Személyre szóló megrendeléseket vállal, minőségi munkát végez, határidőn belül.

Családunk az 1800-as évek közepe óta foglalkozik kovácsmesterséggel. Kovácsoltvas kapuk, kerítések, kovácsoltvas korlátok jelzik munkánk minőségét, partnereink elégedettségét. Munkáinkban a múlt és a jelen találkozik, az ősöktől tanult technikák mellett a legfejlettebb technológiát alkalmazzuk. Napjainkban már a hetedik generáció dolgozik a szakmában, melyet elődeink kezdtek el.

Sokadik éve foglalkozom kovácsolással, s mára már korszerű műhelyt alakítottam ki vállalkozásomnak. Egyedi tervezésű korlátokat, kerítéseket, erkélyeket, ablakrácsokat, különböző használati tárgyakat - mint bortartó, függönykarnis, kandallószett, tükörkeret, fogas, gyertyatartó, asztal, szék stb. -, dísztárgyakat készítek kiváló minőségben, igény szerint különböző felületkezelő módszerekkel, mint tüzhorganyzás, szinterezés, festés, antikolás.

Az általam készített tárgyak kivétel nélkül tűzikovácsolással, kovácstűzben, kézzel készülnek.

Kovácsoltvas és saválló díszmunkák referenciával

Hirdetés
Meghatározás:

Kovácsoltvas termékek (bútor, kapu, kerítés, korlát, előtető, lakberendezési tárgyak: ágy, polc, asztal, térelválasztó, karnis) készítői, forgalmazói. Kovácsmesterek honlapjai Nyugat-Dunántúlon.

Kovácsoltvas termékek (bútor, kapu, kerítés, korlát, előtető, lakberendezési tárgyak: ágy, polc, asztal, térelválasztó, karnis) készítői, forgalmazói. Kovácsmesterek honlapjai Nyugat-Dunántúlon.

Szponzorált hirdetések

Hírlevél

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Nyugat-Dunántúl - kovácsoltvas
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés